Over

ConefreyKoedam Grafisch Ontwerp is een ontwerpmaatschap van twee grafisch ontwerpers Ann M. Conefrey & Marco Koedam. Ann heeft een kunstzinnige achtergrond en is expert op het gebied van tactiel grafisch ontwerp met kennis van braille. Marco heeft een sterke typografische en fotografische achtergrond met veel ervaring in het ontwikkelen van huisstijlen en websites.

We stellen ons graag aan u voor en vertellen u meer over onze achtergrond en wat ons als ontwerpers drijft.

Ann M. Conefrey

ann@coko.nl
Ann M. Conefrey

Ik ben een ontwerper gespecialiseerd in tactiel grafisch ontwerp. Mijn carrière omvat bijna dertig jaar waarin ik een breed scala aan ontwerp­vaardigheden en expertise heb ontwikkeld. Door mijn achtergrond als ontwerper te combineren met mijn kennis en ervaring van visuele handicaps en braille, ben ik in de unieke positie om inclusieve en toegankelijke ontwerpen te creëren. In 2014 heb ik BrailleDots opgericht als platform om het gebruik van braille te promoten door zelfstandg of in samenwerking met anderen tactiele ontwerpprojecten te onderzoeken en te initiëren.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te lezen. Ik sta open voor multidisciplinaire samenwerkingen. Mocht je opmerkingen of vragen hebben dan hoor ik dat graag. Je kunt me ook volgen op @AMConefrey of op linkedIn.

Marco Koedam

marco@coko.nl
Marco Koedam

Ik ben grafisch en typografisch ontwerper (sinds 1988). Mijn achtergrond is een studie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Grafische (druk)technieken, letter­ontwerpen, kalligrafie, typografie en fotografie vormden niet alleen de basis van mijn studie maar blijven een actieve rol spelen in mijn creatieve ontwikkeling. Na vijf jaar bij bekende studio’s te hebben gewerkt (Total Design in Amsterdam, gevolgd door 2D3D in Den Haag) zijn we in 1993 gestart met onze maatschap.

Je kunt mijn fotografie bekijken op marcokoedam.com.
Werk opgenomen in het NAGO – Nederlands Archief Grafisch Ontwerpers.

Contact

  • ConefreyKoedam
    Grafisch Ontwerp
  • Roemer Visscherlaan 8
  • Zeist 3705 SG
  • Telefoon 030 2217070
  • E-mail studio@coko.nl
  • KvK 30280603
  • BTW NL.8012.66.002.B.01