Levering en retouren

Algemene voorwaarden Shop, www.coko.nl/shop
Laatst bijgewerkt, 10 november 2021

Levering en kosten

Alle bestellingen worden binnen twee dagen na ontvangst van de betaling verwerkt. U ontvangt een e-mail wanneer uw bestelling wordt verzonden.
De verzendkosten worden berekend bij het afrekenen. Waar mogelijk worden alle leveringen door PostNL afgehandeld volgens hun bezorgtarieven. Deze kosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het aantal en het gewicht van de bestelde artikelen.

  • Houd rekening met 3–4 werkdagen voor levering binnen Nederland.
  • Houd rekening met 5–8 werkdagen voor levering buiten Nederland maar binnen Europa (EUR 1 en EUR 2).
  • Houd rekening met 1–3 weken voor internationale leveringen (ROW).
  • Houd er rekening mee dat de levertijden momenteel langer kunnen zijn dan normaal vanwege COVID-19. We zijn dankbaar voor uw geduld in deze uitdagende tijd.
  • Houd er rekening mee dat douanerechten en omzetbelasting van toepassing kunnen zijn op sommige bestellingen buiten Nederland en dat de klant aansprakelijk is voor deze kosten.

Schade

Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw bestelling goed verpakt is, kan het gebeuren dat er soms schade optreedt tijdens het transport. Wanneer u een beschadigd artikel ontvangt, stuur ons dan een e-mail met een foto van het beschadigde artikel, zodat we u een vervangend artikel kunnen toesturen.

Retouren

Als u niet tevreden bent met de goederen die u ontvangt, kunt u een aankoop binnen 14 dagen in de originele staat en verpakking aan ons retourneren voor terugbetaling of vervanging. Stuur uw gegevens naar studio@coko.nl en we nemen contact met uw op om passende regelingen te treffen om ofwel de verkoop terug te betalen of het/de item(s) te vervangen. Verzendkosten worden alleen terugbetaald als het artikel of de artikelen defect zijn of onjuist zijn geleverd uit de oorspronkelijke bestelling. Verzendkosten voor alle andere retourzendingen worden niet gerestitueerd. Wij zullen u vragen om een ​​bewijs van verzending van de goederen. Wij zullen u terugbetalen na ontvangst van de geretourneerde goederen.

Beschikbaarheid, prijzen en informatie

De producten op de website worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Alle prijzen zijn in euro‘s, inclusief btw indien van toepassing, en er worden verzendkosten in rekening gebracht. We proberen zo nauwkeurig mogelijk te zijn bij het fotograferen en beschrijven van producten.
We behouden ons het recht voor om fouten, onnauwkeurigheden of weglatingen te corrigeren, informatie te wijzigen of bij te werken of artikelen op elk moment uit de verkoop te halen zonder voorafgaande kennisgeving. Als een artikel niet op voorraad is, als we geen autorisatie voor uw betaling kunnen krijgen of als we een product- of prijsfout vaststellen, kunnen we ervoor kiezen uw bestelling niet te accepteren. We behouden ons het recht voor om elk aanbod tot aankoop door u op elk moment te weigeren.

Betaling

Voor de betaling maken wij gebruik van het volledig beveiligde E-commerce platform Snipcart. We zullen uw betalingsgegevens niet opslaan of verzamelen. Betaalgegevens geeft u rechtstreeks aan Snipcart. Het privacybeleid van Snipcart kan worden bekeken op cdn.snipcart.com/legal/dpa.pdf.
Na uw succesvolle betaling ontvangen wij automatisch een bevestiging van Snipcart zodat wij uw bestelling kunnen afronden voor levering. Lees ons privacybeleid.

Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen hebt, neem dan contact met ons op.

Wijzigingen in de verkoopvoorwaarden zijn van kracht wanneer ze op deze pagina worden geplaatst.