Tactiele kerststickers

Zes kleurrijke tactiele stickers in braille en bedrukt met voelbare illustraties. Jong en oud kunnen deze stickers gebruiken op kerstkaarten of om cadeaus te versieren.

Kerstsfeer voor iedereen

Net als bij mijn andere stickers heb ik deze ontworpen om inclusief te zijn. Het integreren van braille en drukwerk met een eenvoudige, maar betekenisvolle, voelbare illustratie in felle contrasterende kleuren. Braillelezers, familie en vrienden kunnen allemaal genieten van het gebruik van deze unieke stickers. Kinderen kunnen plezier hebben bij het verkennen van de voelbare illustraties en hun geletterdheid oefenen.

Paarse sticker met de feestelijke boodschap ‘Season’s Greetings’ in braille en groot letter samen met een voelbare afbeelding van groene hulst met rode bessen.
Blauwe sticker met feestelijke boodschap in braille en groot letter en een voelbare afbeelding van een sneeuwpop in roze en wit.
Detail: ‘Let it Snow!’
Groene sticker met feestelijke boodschap in braille en groot letter en een voelbare illustratie van klokgelui in geel en rood.
Detail: ‘Happy New Year!’
Roze sticker met feestelijke boodschap in braille en groot letter en een voelbare afbeelding van een kerstboom in groen met een gele ster.
Detail: ‘Merry Christmas’

Voelbare kerststickers voor nieuwsgierige vingers

  • Season’s Greetings (paarse achtergrond met hulst in groen en rood)
  • Happy New Year! (groene achtergrond met gele en rode bellen)
  • Happy Christmas (paarse achtergrond met een ster in oranje en geel)
  • Merry Christmas (roze achtergrond met een kerstboom en gele ster)
  • Happy Christmas (donkerblauwe achtergrond, roze kado met gele strik)
  • Let it Snow! (lichtblauwe achtergrond met roze en witte sneeuwman)
Een blinde vrouw voelt de illustraties op het stickervel en leest de feestelijke berichten in braille.

Bestellen

De voelbare kerststickers koop je in onze webshop.
Neem voor algemene vragen of feedback contact met mij op via ann@brailledots.nl.

Elk A4-vel bevat 6 verschillende ontwerpen, gedrukt in full colour en voorzien van reliëf. De diameter van elke sticker is ongeveer 8 cm en het braille is Grade 1 UEB, met hoofdletters en interpunctie.

Als je in het VK woont, kunnen de beloningen en sportstickers worden gekocht bij het Royal National Institute for the Blind via RNIB webshop.