Braille polsbandjes

Introductie van drie nieuwe inclusieve ontwerpen met braille en print, aantrekkelijk voor zowel volwassenen als kinderen met of zonder visuele beperking. Deze unieke polsbandjes zijn niet alleen leuk om te dragen, maar hebben ook een belangrijke boodschap die braillebewustzijn bevordert.

‘Ik kan in het donker braille lezen’

Deze tweezijdig uitgevoerde gele polsbandjes zijn echt uniek. De boodschap, in het Engels, ‘I can read braille in the dark’, is aan de ene kant in braille en aan de andere kant met gegraveerde gedrukte letters. Ze worden ‘opgeladen’ door blootstelling aan licht gedurende de dag en gloeien helder in het donker (ze zijn fotoluminescent ‘glow in the dark’).

Glow in the dark braille-polsbandjes

Braille-polsbandje wordt overdag opgeladen …
… en ‘gloeit’ in het donker.

‘I ♥ love braille’

In paars en blauw dragen deze aantrekkelijke polsbandjes de boodschap, ‘I ♥ love braille’, in zowel braille als print aan dezelfde kant. De paarse polsbandjes zijn in reliëf gemaakt en vervolgens in wit met rode hartjes gedrukt. De blauwe polsbandjes zijn ook in reliëf gemaakt, maar alleen de gedrukte boodschap is in wit met rode hartjes; de braille is blauw.

Paarse en blauwe: ‘I ♥ love braille’ polsbandjes. Geel: ‘glow in the dark’ braille polsbandje.

Bestellen

Om te bestellen kunt u contact met mij opnemen via ann@brailledots.nl.
Het braille is Grade 1 U.E.B. Ze zijn gemaakt van siliconen en ze passen bij een ouder kind of volwassene.

Dit is een relatief goedkope en aantrekkelijke manier voor het communiceren van een boodschap en tegelijkertijd het bevorderen van braille bewustzijn. Kijk ook eens bij mijn andere polsbandjes. Heeft u interesse in een op maat braille polsbandje voor uw organisatie of voor een event? Laat me het weten.